Skaparlust

Skaparlust är inte en konstant i mitt liv. Jag trodde länge att det var så, att skaparlusten var allestädes närvarande och aldrig skulle den tyna bort, förminskas eller faktiskt helt försvinna. Jag hade fel. Livet kom emellan och under flera år så fick allt skapande hanteras med tvång och måsten. Jag gav till slut upp och när jag väl gjort det så befann jag mig länge i en period av ingenting. Ingen glöd, ingen vilja, inga idéer.

Nu är skaparlusten äntligen tillbaka. Jag vet inte om den har kommit tillbaka för att stanna men jag hoppas att det är så. Jag hoppas att jag fortsättningsvis kan leva mitt liv på ett sådant sätt att den växer och ger energi istället för att ta.

Presenterar ett halsband I silver, återvunnet 18 karat rödguld och en grön Krysophras.

upptäck mer

odling

återbruk

ett