Mormors gamla guld

Jag har många kunder som fått ärva diverse smycken av sina gamla släktingar, ofta i 18 karats guld och i 23 karats guld. Ofta ligger dessa smycken i säkert och relativt bortglömt förvar i någon liten ask på ett säkert och bra ställe. Smyckena har ofta ett stort affektionsvärde men är omoderna, lite tantiga och helt enkelt inte så roliga att bära. Så de ligger där i sin lilla ask. Ett vanligt och väldigt tråkigt fenomen. Du kan istället använda de gamla smyckena och göra något helt nytt, något som du verkligen vill ha. Eftersom guldet återanvänds så finns affektionsvärdet kvar, mormors gamla ring blir ett hänge, en ny ring, örhängen eller vad du vill.

Det här smycket är gjort av gamla tråkiga smycken. Ett par gamla förlovningsringar, en Bismarckslänk, ett par berlocker och en gammal vigselring. Det är två sorters guld 18 karat och 23 karat. Ett klassiskt ganska exklusivt hänge med en mycket fin Citrin och 23 stycken brilliantslipade diamanter.

upptäck mer

odling

återbruk

ett