Vad kostar egentligen en förlovnings/vigselring?

Det är ju förstås helt omöjligt att svara på. Den kan i princip kosta hur mycket som helst men inte hur lite som helst.

Det man kan tänka på är att valet av metall kan förändra prisbilden rejält. En guldring kostar betydligt mycket mer än en ring i silver. Många tänker att man bör ha ringar i guld för att- Det är så det ska vara.

Men är det verkligen det? Många är dessutom ”silvermänniskor” och väljer därför vitt guld i sina ringar istället för rött guld. Varför inte välja silver istället?

Om man väljer att göra ringarna i silver så blir materialkostnaden alltså betydligt mycket mindre än om man gör dom i vit eller rödguld och det öppnar förstås upp för att lägga lite extra slantar på en mer personlig design.

De här ringarna är i silver. Hennes har vita diamanter och hans har svarta diamanter. Hans ring är oxiderad och är därför svart. Ringarna speglar personligheten hos dem båda var för sig och deras liv tillsammans. Och det finns bara dom här två ringarna med den här designen. I hela världen.

upptäck mer

odling

återbruk

ett