Vad händer egentligen om man tröttnar på sin förlovnings/vigselring?

Jag slår vad om att ingen av er klär er på samma sätt som för 15 år sedan, eller inreder ert hem som för 15 år sedan men förlovnings/vigselringen den ser ut som den alltid gjort. Och självklart gör den det, av det skälet att den är laddad med minnen och symbolik som man inte vill förlora. Men tänk om du ändå kan ha kvar allt det men göra om den till något som är lite mer Up to date? Om du tröttnat på dina ringar så kan du göra om dina befintliga ringar till något som fortfarande bibehåller dina minnen, men är mer i fas med hur du är idag. Eller om du vill börja om helt ifrån början, smält ner dina gamla ringar och använd materialet till att göra nya. Inget har då egentligen förändrats förutom designen. Det är ju det som är det fina med ädelmetaller, dom går att återanvända igen och igen och igen.

Här har jag gjort om de två ringarna överst i inlägget. Diamanterna från en av de gamla ringarna sitter nu i ett silverhjärta. Ringarna är ihoplödda med en dekor av silverkulor runt hela ringen. På det här sättet så finns allt affektionsvärde kvar, det är bara utseendet som är annorlunda, och kunden har en modern ring som passar hennes smak som den ser ut nu, och inte som den såg ut för 30 år sedan. Och det finns bara en ring som ser ut precis så här. I hela världen.

upptäck mer

odling

återbruk

ett