Om mig

Det är alltid svårt att kort och koncist presentera sig själv. Jag tänker att det lättaste sättet är att beskriva var jag gör snarare än vem jag är. Mitt grundyrke är Guld och silversmed. Smidet är konstanten i mitt liv. Utöver det så har jag en strävan att bli självförsörjande, varför mycket av min tid går åt till att odla allt jag tycker är gott. Jag har en även passion för återbruk. Alla dessa gamla saker som går att återanvända gör mig varm i kroppen. Utöver det så har jag ett städföretag och utför flyttstädningar när behovet av pengar uppstår.

I nuläget bor jag i en lägenhet i centrala Falun vilket har sina för och nackdelar. Det är nära till smidesverkstaden och det är synnerligen ansvarsfritt. Just nu behöver jag det, vila och omgruppera mig själv, men jag drömmer om att bygga ett tinyhouse någonstans där luften är fri och utsikten vidunderlig. Där jag kan landa i att här ska jag leva och bo, odla allt jag äter och fortsätta min eviga resa och lärande i att leva i nuet.

Så varför en blogg?

I en värld som är ganska fyrkantig är det inte alltid så lätt när ens egna gränser är rundare, olikformade och dessutom i konstant förändring. Det är helt enkelt så att samhällets fyrkantighet alltid skavt på mig. Min förhoppning är att kunna inspirera och visa någon annan som också har skavsår att det går att bryta mönstret. Samhällets ramar behöver inte vara dina ramar. Bygg egna.

upptäck mer

odling

återbruk

ett